Elicopterul Robot

📅09.01.2021, jucat de: 480 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elicopterul Robot?

Cu siguranta va veni o zi in care multe elicoptere nu vor mai fi conduse de catre piloti umani, deci nu le va mai pune viata in pericol, ci in schimb vor fi controlate de catre roboti, dar pana ce va veni acea zi, va invitam sa va jucati jocul intitulat Elicopterul Robot, in care veti putea voi pilota un astfel de robot, lucru care stim din proprie experienta cat e de distractiv!

Ei bine, e destul de evident ca veti folosi tastele sageti pentru controlarea elicopterului, dar doar tastele dreapta si stanga, intrucat robotul va zbura inainte de unul singur. Ce trebuie sa il ajuti pe micutul robot este sa evite oricare alti roboti elicopter de pe traseu, dar si sa se loveasca de orice obiect in calea sa.

Te lovesti de ceva, ai pierdut, tine minte! In schimb, nu evita diamantele, incat ele reprezinta punctajul tau, asa ca incearca sa strangi cat mai multe, si prinde obiectele speciale care te vor ajuta sa prinzi viteza mai multa, dar si sa iti mentii energia sus, caci daca pierzi energia, nu mai poti zbura, si pierzi si jocul.

Speram ca nu vei pierde nimic, ci ca te vei distra de minune cum doar aici e posibil, si ca vei ramane sa te joci multe alte jocuri noi si gratis ale site-ului nostru!

Elicopterul Robot

Cum se joaca Elicopterul Robot?

Folositi sagetile pentru a zbura cu robotul elicopter.