Razboiul Castelelor

📅07.01.2021, jucat de: 671 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Razboiul Castelelor?

Cand ziua incepe cu noi jocuri in 2 pentru jucarea ta, ziua ta va fi una extraordinara, motiv pentru care chiar acum te invitam sa te joci jocul Razboiul Castelelor, unul dintre cele mai noi si interesante jocuri cu turnuri online pe care le-am avut pana acum, unde urmeaza sa te distrezi garantat, inca din primul moment!

Evident, ce va urmari fiecare jucator este sa doboare turnul celuilalt jucator, lucru pe care il poti face prin a trage cu catapulta cu care este echipat turnul tau. Evident, apara-te in acelasi timp, ca sa nu fi tu doborit. O unealta foarte folositoare si la atac si la aparare sunt caramizile, pe care le poti folosi pentru defensiva, sau ca sa blochezi adversarul.

Cand vezi ca apare misteriosul erou zburand in aer, fi pe faza ca sa prinzi munitia si armele pe care le poate scapa si pe care le poti apoi tu folosi. Exista patru harti pe care te vei putea duela, si exista si un mod cu zombi, unde te infrunti si cu acestia pe langa jucatorul real.

Ambii jucati de la tastatura, cu un jucator folosind tastele W, A, S, D, si E, si al doilea jucator va folosi tastele sageti impreuna cu tasta P. Fiecare au functii diferite. Sageata jos si W sunt folosite pentru crearea caramizilor, iar cu E si P poti sa arunci cu arme catre adversar. Mult succes!

Razboiul Castelelor

Cum se joaca Razboiul Castelelor?

Folositi tastele sageti, tasta P, dar si tastele W, A, S, D, E.