Camioane Minecraft Puzzle

📅06.01.2021, jucat de: 1986 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Camioane Minecraft Puzzle?

Este mereu o idee foarte buna sa te joci jocuri cu Minecraft pe site-ul nostru, mai ales cand e vorba de jocuri puzzle cu masini precum poti sa te joci chiar in acest moment, cand echipa noastra administrativa te invita sa incerci jocul intitulat Camioane Minecraft Puzzle, unde puzzle-urile pe care le vei rezolva vor avea in ele masini facute din blocuri Minecraft.

Super tare, nu-i asa? Ei bine, este foarte distractiv, si pentru cei care nu obisnuiti sa rezolvati puzzle-uri dar v-am facut curiosi cu acesta, hai sa-ti explicam pe intelesul tau ce ai de facut. Incepe prin a alege care puzzle cu care dintre cele sase camioane vrei sa-l rezolvi primul, putand apoi sa te joci si cu restul, bineinteles.

Pe urma, alege niveul de dificultate intre usor, mediu, si greu, in functie de numarul de piese pe care vrei sa le aibe si cu care tu esti confortabil/a. Vezi puzzle-ul complet pentru cateva secunde, si pe urma piesele sale sunt imprastiate aleatoriu pe ecran, tu trebuind sa le pui inapoi impreuna sa faci imaginea completa.

Evident, iti recomandam sa te uiti cu atentie la forma pieselor si imaginea de pe ele ca sa dai de cap cum se potrivesc una cu alta. Simplu, distractiv, asa ca da-i bataie chiar acum, si nu ezita sa te joci si mai multe jocuri cu Minecraft gratis pe urma, doar pe site-ul nostru!

Camioane Minecraft Puzzle

Cum se joaca Camioane Minecraft Puzzle?

Folositi mouse-ul pentru rezolvarea puzzle-urilor Minecraft.