Printese Tie Dye

📅06.01.2021, jucat de: 598 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Tie Dye?

Tie Dye este un stil vestimentar din anii 80 din America care s-a propagat repede in intreaga lume, si care se pare ca a avut parte de o revenire in anii recenti, lucru care le-a motivat pe printesele tale favorite de la Disney sa il incerce si ele, lucru la care tu le vei ajuta prin jucarea jocului nostru nou intitulat Printese Tie Dye.

Si mai bine este ca printesele cu care te vei distra in acest joc sunt nimeni altele decat Cenusareasa, Elsa, Mulan, dar si Harley Quinn din lumea supereroilor, si ca un bonus, pe langa faptul ca le vei imbraca, le vei putea deasemenea face machiajul, care este foarte important pentru look-ul lor.

Pentru machiaj vei avea la dispozitie cosmetice precum farduri pentru obraji si pentru ochi, rujuri, si mascara in diferite culori, si din acelasi meniu vei folosi oglinda pentru a alege o freza. Pentru imbracatul fetelor vei avea foarte multe haine tie dye, haine care sunt colorate in roz, galben, verde deschis, si de obicei combinate pe aceeasi haina.

Pe langa haine, nu uita sa completezi tinuta lor cu cele mai tari accessorii, cum ar fi sepci, posete, sau bijuterii, dar si cu o pereche tare de pantofi care sa duca tinuta la un nou nivel. Distreaza-te chiar acum, si nu uita sa le spui si prietenelor tale despre jocurile foarte tari pe care le pot juca aici!

Printese Tie Dye

Cum se joaca Printese Tie Dye?

Folositi mouse-ul pentru imbracatul printeselor Disney.