Arte Macho Martiale

📅06.01.2021, jucat de: 479 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arte Macho Martiale?

Pe site-ul nostru vei putea mereu sa gasesti jocuri cu batai in 2 care mai de care mai interesante si distractive, si de aceea vrem sa te invitam chiar acum sa incerci jocul intitulat Arte Macho Martiale, un joc cu lupte in doi jucatori care combina artele martiale cu tot felul de personaje masculine macho, asemanatoare cu cele din lumea wrestling-ului, asa ca uite multe motive pentru care acest joc este unul foarte tare!

Doi luptatori vor fi plasati pe o platforma in aer, si se vor lupa intre ei cu scopul de a-l trimite pe celalalt jos, si primul jucator care ajunge la trei victorii va castiga lupta intreaga. Un jucator foloseste sagetile pentru a-si controla luptatorul, pe cand celalat jucator va folosi tastele W, A, S, D.

Luptatorii se vor misca foarte amuzant si haotic, asa ca trebuie sa va concentrati ca sa le folositi abilitatile cat mai bine. Fiecare runda poate avea o noua arena in care sa va luptati, pentru ca luptele sa nu fie plictisitoare. Va recomandam sa va folositi de mediul inconjurator pentru a va infrange inamicul.

Noi uram ambilor luptatori macho mult succes si distractie placuta, chiar acum!

Arte Macho Martiale

Cum se joaca Arte Macho Martiale?

Folositi tastele W, A, S, D si tastele sageti pentru a va lupta.