Nebunia Hranitului Joaca acum Jocul se va deschide intr-o noua fila

Nebunia Hranitului

📅03.01.2021, jucat de: 273 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Nebunia Hranitului

Familia Galagie si Familia Casagrande sunt doua seriale de la Nickelodeon din acelasi univers, care urmaresc peripetiile celor doua familii ale protagonistilor nostri, Lincoln Loud si Ronnie Anne, care vor fi in centrul celui mai nou joc gratis de la Nickelodeon de pe site-ul nostru, intitulat Nebunia Hranitului. De ce e numit asa?

Ei bine, cele doua familii au tot felul de animale de companie, de la caini, pisici, testoase, papagali si alte pasari, reptile, si multe altele, iar cand le e foame, e o adevarata nebunie si o criza, asa ca tu esti aici sa ii ajuti pe cei doi copii sa isi hraneasca animalele cu succes, incat nici lor nu le place sa fie infometati.

Vei avea un bol de mancare care se misca in dreapta si stanga, si cand e in dreptul unui animal, da click pe ecran sa arunci mancare in gura sa. Daca reusesti, primesti un punct, si animalul dispare, si in 60 de secunde trebuie sa incerci sa hranesti cat mai multe dintre ele.

Daca termini cu o tura de animale si mai ai timp, animale noi apar ca sa le hranesti, deci incearca sa vezi cat de multe puncte poti face! Mult succes, si nu uita sa arunci un ochi si la celelalte jocuri Nick cu aceste familii pe care le avem pentru voi!

Nebunia Hranitului

Cum se joaca Nebunia Hranitului?

Folositi mouse-ul pentru a arunca cu mancare.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!