Nickelodeon Arcade

📅03.01.2021, jucat de: 769 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nickelodeon Arcade?

Toate personajele tale favorite de la Nickelodeon sunt reunite in cel mai nou joc al site-ului nostru, Nickelodeon Arcade, un joc special care ne aduce aminte de salile de jocuri arcade foarte populare in diferite parti ale lumii, unde puteai sa mergi sa te joci jocuri la diferite aparate, care mai de care mai interesante si distractive.

La fel poti face chiar acum, si distractie devine si mai tare din moment ce vei juca jocuri clasice si retro impreuna cu personaje de la Nick, din seriale precum Spongebob Pantaloni Patrati, Familia Galagie, El este Ponei, Familia Casagrande, Super Rucsacul lui Ollie, Henry Pericol, si multi, multi altii!

Vei avea meniul principal, ce iti permite sa te plimbi prin sala de jocuri si sa alegi ce vrei sa te joci, si intre toate jocurile vei gasi tot felul de surprize, asa ca daca vezi ceva pe care poti da click, fa-o, ca sa vezi ce se intampla. Poti descoperi bucati de pui care sar peste tot, o racheta, sau un cos de gunoi buclucas.

Jucand jocuri vei putea castiga monezi, monezi pe care apoi le poti folosi la magazinul de suveniruri, de unde poti cumpara figurine cu personajele tale favorite. Cat despre jocurile distractive pe care le ai la dispozitie, iti spunem chiar acum, ca sa vezi ca toata lumea gaseste ceva distractiv printre ele.

Intr-un joc cu Casa Loud vei putea arunca cu prajituri spre personajele care ies din gauri, sau ai un joc asemanator cu SpongeBob, unde arunci burgeri spre pestii infometati. Poti sa faci skateboarding cu Ronnie Anne din Familia Casagrande, sa misti un brat mecanic ca sa colectezi cadouri cu poneiul, sa te joci Pac-Man cu rucsacul lui Ollie, sau sa strangi lasere cu eroii din Forta Pericol.

Distractie placuta si mult succes la fiecare jocut, si spune-ne in comentarii care ti-a placut cel mai tare!

Nickelodeon Arcade

Cum se joaca Nickelodeon Arcade?

Folositi mouse-ul sau tastatura, in functie de regulile jocului ales.