Car Eats Car: Aventura de Iarna

📅16.12.2020, jucat de: 4424 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Car Eats Car: Aventura de Iarna?

Car Eats Car: Winter Adventure este cel mai nou joc din colectia Car Eats Car in care va trebui sa conduci tot felul de masini micute pe care sa le gestionezi in asa fel astfel incat sa reusesti sa iti distrugi inamicii. Pentru inceput va trebui sa alegi unul dintre nivelele de dificultate pe care le ai la dispozitie, dupa care sa intri in actiune impreuna cu masina pe care ai ales-o.

Misiunea pe care o ai este sa supravietuiesti si sa te feresti de diavol, respectiv de masinile care vin spre tine sa te manance. Pe tot parcursul vei avea tot felul de obstacole care dintre care mai interesante, la fel ca si rotile zimtate pe care trebuie sa le ocolesti, sa sari peste ele, precum si masinile rivale care vin spre tine sa te impuste, sa te manance. Foloseste-ti dintii si mananca toate masinile care se indreapta spre tine, astfel incat sa ne demonstrezi tuturor ca esti capabil sa avansezi in aventura de iarna a masinilor flamande.

Incearca sa colectionezi cat mai multe diamante rosii pe care le ai pretutindeni, astfel incat sa primesti bonusuri la finalul nivelelor si in felul acesta sa devi si mai puternic. In partea de sus ai trei indicatori ai performantei tale, scotul, numarul diamantelor precum si viata pe care o mai ai la dispozitie.

Car Eats Car: Aventura de Iarna

Cum se joaca Car Eats Car: Aventura de Iarna?

Space - bombe, X - Turbo, W - inainte, S - frana A, D - balans