Steven Universe Gem Combat

📅14.12.2020, jucat de: 524 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Steven Universe Gem Combat?

Foarte multe jocuri interesante cu Steven Universe apar chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare Cartoon Network, in care o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de personajele voastre preferate.

Astazi, am adus o super provocare pentru toti copii de pe site-ul nostru care astazi au nevoie de ajutorul vostru sa ajungeti ca impreuna sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Steven Universe si restul personajelor Cartoon Network pe care o sa le intalniti in aceasta noua provocare.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca noul joc Steven Universe Gem Combat, un joc de indemanare pentru copii, pe care il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Trebuie sa puneti diferite gems pentru a reusi sa aveti cel mai mare punctaj si sa le distrugeti pe fiecare din toate nivelele.

O sa vedeti cum astazi, Steven Universe isi doreste sa acumulati o gramada de puncte impreuna in aceasta provocare de indemanare si sa fiti siguri ca o sa folositi tastele SAGETI pentru a juca si sa creati diferite gems in locul potrivit pentru a le distruge pe cele aflate pe ecran.

Veti vedea cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri Cartoon Network si jocuri cu Steven Universe pe care voi o sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Steven Universe Gem Combat

Cum se joaca Steven Universe Gem Combat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.