Cum sa Il Desenezi pe Steven

📅16.11.2020, jucat de: 1249 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa Il Desenezi pe Steven?

Ne bucuram ca va distrati de minune aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus o super provocare cu Steven Universe de pe Cartoon Network, care suntem siguri ca o sa va placa.

In acest joc pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa il ajutati pe Steven Universe sa invete sa deseneze si sa coloreze, astfel ca acesta a adus un nou joc de colorat si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati si o sa aveti o gramada de imagini interesante cu personajul Steven Universe.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul pana la finalul acestui joc de indemanare, deoarece o sa vedeti ca in fiecare nivel, o sa ajungeti sa urmariti fiecare linie albastra din imaginea cu Steven Universe, iar voi o sa reusiti sa aveti un portret special cu personajul Cartoon Network de pe site-ul nostru.

Veti vedea cum in finalul jocului, veti avea diferite forme pe care trebuie sa le creati folosind MOUSE-ul si o sa vedeti cum o sa ajungeti sa urmariti fiecare linie albastra, care va fi conturul pentru imaginea voastra cu Steven Universe, astfel o sa creati cele mai interesante imagini Cartoon Network de pe site-ul nostru.

Diferite alte jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Steven Universe vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si veti vedea cum diferite alte provocari interesante pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online pentru copii. Distractie placuta!

 

Cum sa Il Desenezi pe Steven

Cum se joaca Cum sa Il Desenezi pe Steven?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.