Harry Potter si Prizonierul din Azkaban

📅13.12.2020, jucat de: 742 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Harry Potter si Prizonierul din Azkaban?

In fiecare zi a saptamanii, aici pe site-ul nostru o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare de baieti si de indemanare alaturi de Harry Potter, care a pregatit pentru voi o super provocare pentru copii.

In acest joc numit Harry Potter si Prizonierul din Azkaban, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte pana la finalul acestei noi provocari in care trebuie sa il ajutati pe Harry sa gaseasca prizonierul.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de toti prietenii vostri si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa folositi tastele SAGETI si tasta Z.

Cu tastele SAGETI, o sa va miscati alaturi de Harry Potter pe toata durata acestei aventuri si sa fiti siguri ca o sa gasiti prizonierul inainte sa raneasca pe cineva.

Nu va fi usor deloc, deoarece este o noua aventura plina de magie si potiuni magice, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le folositi pe fiecare si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni jucatori. Distractie placuta!

 

Harry Potter si Prizonierul din Azkaban

Cum se joaca Harry Potter si Prizonierul din Azkaban?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta Z.