Harry Potter Camera Secretelor

📅13.12.2020, jucat de: 1712 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Harry Potter Camera Secretelor?

Noi jocuri pentru copii cu Harry Potter apar astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate din povestea cu vrajitori adolescenti.

Astazi, o sa gasiti jocul Harry Potter si Camera Secretelor, un joc de baieti si de indemanare, in care o sa vedeti ca Harry alaturi de toti prietenii sai au pregatit o noua aventura in castelul Hogwards.

Voi dragi copii trebuie sa folositi tastele SAGETI si tasta Z pentru a va juca, tastele SAGETI pentru a-l controla pe Harry Potter pe toata durata acestui joc de aventura, in care el va fi alaturi de Dobby sau Ron Weasly si Draco Malfoy, inamicul sau numarul 2.

Chiar daca nu este usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa ajutati personajele adolescente din aceasta provocare sa ajunga sa acumuleze cat mai multe puncte si sa reuseasca sa gaseasca aceasta camera a secretelor in cel mai scurt timp.

Nu va fi usor deloc, insa Harry Potter va ajunge sa invete o gramada de vraji noi si potiuni magice pe care sa le foloseasca in momentul in care aventura s-a ales sa fie extrem de dificila, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum pana la finalul jocului o sa deslusiti acest mister a camerei secretelor. Distractie placuta!

 

Harry Potter Camera Secretelor

Cum se joaca Harry Potter Camera Secretelor?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta Z.