Harry Potter Piatra Vrajitorilor

📅12.12.2020, jucat de: 1080 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Harry Potter Piatra Vrajitorilor?

Un nou joc de aventura cu Harry Potter apare chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni puteti sa vedeti care este cea mai noua provocare pe care Harry Potter alaturi de Ron Weasly au adus-o special pentru voi.

Astazi, trebuie sa fiti foarte atenti si faorte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de aventura, in care trebuie sa folositi tastele SAGETI sa va miscati si tasta Z pentru a face diferite actiuni, precum schimbarea ecranelor de la inceputul jocului.

O sa vedeti ca acesta este un nou joc online pentru copii plin cu magie si cu aventuri in castelul Hogwards, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Harry Potter dar si pe prietenul sau Ron sa termine aceasta nou aventura in care se vor infrunta impotriva Intunericului din castel.

Trebuie sa faceti tot posibilul sa cautati prin fiecare camera dupa acest Intuneric, deoarece toti studentii de la scoala de magie sunt in pericol in acest moment, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Harry sa isi invinga inamicul. Distractie placuta!

 

Harry Potter Piatra Vrajitorilor

Cum se joaca Harry Potter Piatra Vrajitorilor?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta Z.