Adam si Eva Go Xmas

📅08.12.2020, jucat de: 589 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adam si Eva Go Xmas?

Jocul Adam si Eva Go Xmas apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc de baieti, voi dragi prieteni o sa vedeti ca Adam are din nou nevoie de ajutorul vostru in cea mai nou aventura, in care trebuie sa ajunga cat mai repede alaturi de Eva si sa isi petreaca sarbatorile de Craciun impreuna.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati alaturi de Adam, deoarece este un nou joc de aventura de Craciun in care trebuie sa ajungeti cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa il duceti pe Adam sa termine noua aventura.

Vor fi o gramada provocari in acest joc, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti ca alaturi de Adam sa fiti siguri ca puteti sa alergati in fiecare nivel de aventura si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti la Eva pana la final.

Veti vedea cum puteti sa acumulati puncte in plus daca reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa colectati cat mai multe diamante si stelute alaturi de Adam pana la finalul acestui joc si o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii de aventura vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Adam si Eva Go Xmas

Cum se joaca Adam si Eva Go Xmas?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.