Critical Strike Zero

📅08.12.2020, jucat de: 3717 ori, voturi: 48

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Critical Strike Zero?

Avem o gramada de jocuri Counter Strike online aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa puteti sa gasiti jocul Critical Strike Zero, un joc pentru copii in care o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si sa deveniti cei mai buni jucatori de Counter Strike.

O sa vedeti ca acesta este un nou joc de aventura, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Deoarece acesta este un nou joc 2021 cu impuscaturi 3D online multiplayer, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa fiti cei mai buni.

Pentru asta, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D pentru a reusi sa va miscati pe harta 3D din jocul Counter Strike, astfel ca dupa puteti sa folositi MOUSE-ul pentru a ajunge sa fiti siguri ca pana la finalul jocului, o sa aveti o gramada de puncte reusind sa va invingeti toti inamicii.

O sa vedeti ca este o noua provocare 3D, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte in timp ce o sa va gasiti toti adversarii si sa ii impuscati in momentul in care ii gasiti.

Veti vedea cate puncte o sa acumulati cu fiecare adversar pe care il impuscati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri multiplayer Counter Strike vor incepe sa apara in continuare aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Critical Strike Zero

Cum se joaca Critical Strike Zero?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele A, S, W, D.