Transformers Robots in Disguise

📅06.12.2020, jucat de: 1316 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Transformers Robots in Disguise?

Foarte multe jocuri de baieti sunt chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus un super joc cu Transformers pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti robotii vostri preferati.

Acesta este un nou joc 2020 de baieti si de aventura, in care o sa va luptati alaturi de Optimus Prime impotriva robotilor Megatron, pe care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Optimus Prime.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura si tastele X si C pentru a incepe sa folositi armele lui Optimus Prime, astfel incat sa reusiti sa va invingeti adversarul. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte.

O sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa sariti alaturi de robotul Transformers pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa evitati fiecare pericol si fiecare atac al raufacatorilor Transformers, astfel o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa deveniti cei mai buni luptatori.

Diferite alte jocuri 2021 cu Transformers, Optimus Prime sau Bumblebee vor continua sa apara pe site-ul nostru alaturi de foarte multe jocuri de aventura si jocuri de actiune cu roboti pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Transformers Robots in Disguise

Cum se joaca Transformers Robots in Disguise?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele X si C.