Kawaii Rutina de Piele

📅02.12.2020, jucat de: 623 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Kawaii Rutina de Piele?

Am adus astazi un nou joc online de fete, pe care dragi copii o sa le jucati gratuit alaturi de doua fete dragute si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati cele mai dragute vestimentatii dar si machiaje cat mai moderne.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe cele doua fete sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa le urmati rutina de ingrijire a tenului, dupa care sa le ajutati sa isi gaseasca o masca de protectie cat mai draguta.

Cele doua fete vor dori sa aiba o schimbare Kawaii pana la finalul acestui joc de fete, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajtuati pe cele doua fete sa isi gaseasca unele dintre cele mai dragute vestimentatii Kawaii, formate din rochii cat mai colorate si din diferite modele dar si o gramada de accesorii stralucitoare.

Machiajele sunt foarte importante, deoarece trebuie sa gasiti modele interesante dar si cele mai vii culori pe care sa le folositi, astfel schimbarea de look in Kawaii a celor doua fete se va produce foarte usor.

Folositi fiecare tip de machiaj, fiecare crema de piele dar si toate ustensilele de machiat pe care le gasiti in acest joc, astfel rutina de ingrijire a tenului va fi dintre cele mai bune, iar fetele Kawaii de pe site-ul nostru vor arata foarte bine si o sa gasiti multe alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Kawaii Rutina de Piele

Cum se joaca Kawaii Rutina de Piele?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.