Mania Cumparaturilor Black Friday

📅01.12.2020, jucat de: 476 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mania Cumparaturilor Black Friday?

Foarte multe jocuri pentru fete sunt chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum am adus o noua super provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa va intalniti alaturi de cele mai dragute fete.

In acest joc de fete, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de Kendall Jenner, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute vestimentatii de Black Friday pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru.

Veti vedea cum astazi, trebuie sa o ajutati pe Kendall Jenner sa mearga in mall la cumparaturi de Black Friday, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine precum rochii, blugi, bluze, fuste, geci dar si pantofi sau bocanci pe care Kendall Jenner sa le poarte.

Chiar daca nu este usor deloc, o sa folositi MOUSE-ul pentru a reusi sa o ajutati pe Kendall Jenner sa isi gaseasca unele dintre cele mai dragute si cele mai frumoase machiaje, coafuri si accesorii pe care voi sa le asortati si sa le ajutati sa arate cat mai bine impreuna.

Kendall Jenner o sa fie pregatita pentru ziua de Black Friday si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete cu cumparaturi online de fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum noi jocuri pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Mania Cumparaturilor Black Friday

Cum se joaca Mania Cumparaturilor Black Friday?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.