Fotbal pentru Copii

📅30.11.2020, jucat de: 2480 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fotbal pentru Copii?

Astazi, va asteptam aici pe site-ul nostru alaturi de jocuri Fotbal Pentru Copii, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Masha si Ursul, care au adus un nou joc Sport pentru voi.

Acesta este un nou joc de sport pentru copii de toate varstele, in care o sa aveti ocazia sa jucati fotbal alaturi de personajele voastre preferate, Masha si Ursul. In acest joc, trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati pe toata durata jocului, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa marcati cat mai multe goluri.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul sa tintiti, iar la inceputul jocului, poarta va fi goala iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul sa trageti la poarta si sa incercati sa margati gol dupa gol.

In fiecare nivel, o sa aveti trei mingi sau suturi pe care le puteti rata pana la game over, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte foarte multe si o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni jucatori de fotbal alaturi de Masha si Ursul de pe site-ul nostru.

Trebuie sa marcati goluri in fiecare dintre cele trei tipuri de joc, chiar daca este modul cu lovituri libere, modul cu mingi topaite sau modul in care veti juca contratimp, astfel o sa vedem care dintre voi baieti sau fete este cel mai bun jucator de fotbal de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Fotbal pentru Copii

Cum se joaca Fotbal pentru Copii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.