Casa Galagioasa Ace pe Caz

📅27.11.2020, jucat de: 2242 ori, voturi: 22

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Casa Galagioasa Ace pe Caz?

Un nou joc online Nickelodeon apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante provocari cu the Loud House, in care trebuie sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Lincoln si prietenii sai.

In acest joc, voi dragi copii trebuie sa il ajutati pe Linconln sa termine aceasta noua provocare si aventura, insa trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, astfel incat sa ajungeti sa evadati alaturi de Lincoln si Ace din casa Loud House, iar voi o sa ajungeti sa gasiti fiecare obstacol is sa il treceti cu bine.

Pentru asta, trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa mergeti prin fiecare camera din casa. O sa aveti o bucatarie, un living, un dormitor, o baie sau un hol in care trebuie sa intrati alaturi de Lincoln si Ace.

Nu o sa fie usor deloc,deoarece dragi copii o sa vedeti cum in fiecare nivel, trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, astfel incat in cel mai scurt timp o sa puteti sa gasiti fiecare indiciu pentru ca cele doua personaje Nickelodeon sa treaca cu bine peste aceasta noua provocare.

Veti vedea cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa gasiti toate indiciile ascunse din fiecare camera alaturi de cele doua personaje The Loud House, iar voi o sa gasiti diferite alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Casa Galagioasa Ace pe Caz

Cum se joaca Casa Galagioasa Ace pe Caz?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.