Parcari cu Masini

📅26.11.2020, jucat de: 2970 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parcari cu Masini?

Cele mai noi jocuri de baieti cu masini vor aparea chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni aducem unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii de parcat si cu masini pe care le puteti juca si pe telefon si pe tableta.

Astazi, o sa gasiti o noua provocare de parcat masini, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, iar astazi trebuie sa parcati masina dupa masina pentru a acumula cat mai multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acestea sunt cele mai interesante provocari de parcat masini, in care o sa intalniti masini de diferite culori in aceasta noua parcare de pe site-ul nostru si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi tastele SAGETI pentru a tine sub control fiecare masina pe care o conduceti.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte cu fiecare masina pe care o parcati, astfel o sa va distrati si o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte pana terminati fiecare nivel al acestui joc de parcat masini de oras. Distractie placuta!

 

Parcari cu Masini

Cum se joaca Parcari cu Masini?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.