RPS Exclusive

📅26.11.2020, jucat de: 1736 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul RPS Exclusive?

Unul dintre cele mai interesante jocuri in 2 jucatori apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte si sa castigati cat mai multe runde impotriva adversarului vostru.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc cu piatra, foarfeca, hartie in 2 jucatori numit RPS Exclusive, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat sa reusiti sa acumulati puncte.

Trebuie sa fiti foarte rapizi in acest joc, deoarece asa cum stiti, jocul de piatra, foarfeca, hartie este unul de indemanare si de agilitate, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa va invingeti adversarul. Voi trebuie sa folositi tastele A, S, D pentru player 1 si tastele SAGETI pentru player 2.

Fiecare dintre cele trei taste vor fi unul dintre simboluri, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte. A sau tasta STANGA va fi piatra, tasta S sau tasta jos va fi hartie iar tasta D sau tasta dreapta va fi foarfeca.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va invingeti adversarii si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa distrugeti intreaga bara de viata a adversarilor vostrii pentru a fi siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte si sa vedeti ca noi jocuri in 2 jucatori vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

RPS Exclusive

Cum se joaca RPS Exclusive?

Jucati-va folosind tastele A, S, D si tastele SAGETI.