Zombie Last Guard

📅15.11.2020, jucat de: 893 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zombie Last Guard?

Aici pe site-ul nostru, puteti sa gasiti jocuri de baieti si jocuri cu zombie in fiecare zi, iar astazi va asteptam alaturi de Zombie Ultima Garda, un joc de baieti in care trebuie sa luptati in 2 jucatori pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa salvati planeta de o invazie zombie.

In acest joc de baieti, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D si tastele SAGETI de pe tastatura pentru a-i controla pe player 1 sau player 2, astfel incat sa ajungeti cat mai departe in fiecare nivel al acestei noi aventuri online. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece personajele principale vor fi urmarite de zombie pe care voi trebuie sa ii distrugeti.

Fiecare punct pe care il puteti acumula in acest joc de baieti va fi reusind sa invingeti cat mai multi zombie, ceea ce nu va fi usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa va miscati pe harta, o sa gasiti zombie invadatori si o sa ii impuscati si sa ii omorati inca o data, insa de aceasta data definitiv.

Trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti, deoarece nu trebuie sa lasati zombie sa se apropie foarte tare de micile voastre personaje, astfel incat sa nu va muste si sa va manance, deoarece o sa ramaneti fara viata si va fi game over, iar voi trebuie sa o luati de la inceput inca de la level 1 pentru a va bate scorul record. Distractie placuta!

 

Zombie Last Guard

Cum se joaca Zombie Last Guard?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.