Angry Birds Kart Stele Ascunse

📅06.11.2020, jucat de: 1045 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Angry Birds Kart Stele Ascunse?

Super jocuri 2021 cu Angry Birds filmul apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate, deoarece am adus o super provocare pentru copii pe care sa o jucati gratuit si pe telefon si pe tableta online.

Astazi, am adus jocul Angry Birds Kart Stele Ascunse, un joc cu Angry Birds si cu masini in care suntem siguri ca toti baietii de pe site-ul nostru se vor distra, deoarece au ocazia sa vada care sunt cele mai interesante tipuri de karturi si masinute de curse pe care personajele Angry Birds le vor conduce in noul lor film din cinema.

In acest joc, o sa vedeti ca personajele Angry Birds au pregatit in fiecare nivel cate o imagine cu Red, Green, Yellow sau Blue, care vor sta intr-o masina de curse diferita, intr-un jeep sau intr-u kart, pe care ei incearca sa invete cum sa il controleze si cum sa il manevreze, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta va fi un nou joc pentru copii cu stele ascunse, in care personajele au ascuns in fiecare nivel cinci stele si au incercat sa le camufleze cat mai bine, astfel ca dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul sa urmariti fiecare imagine cu mare atentie si o sa vedeti cum o sa gasiti toate aceste stele ascunse inainte ca timpul sa expire.

Trebuie sa fiti foarte rapizi in fiecare nivel, deoarece o sa vedeti cum pana la final, trebuie sa va incadrati in timp si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa terminati de gasit stelele ascunse din fiecare nivel inainte ca timpul sa expire si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Angry Birds Kart Stele Ascunse

Cum se joaca Angry Birds Kart Stele Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.