Printesa de Halloween Castel de Vacanta

📅06.11.2020, jucat de: 635 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa de Halloween Castel de Vacanta?

Va invitam din nou aici pe site-ul nostru pentru a gasi jocul Printesa de Halloween Castel de Vacanta, in care dragi copii o sa vedeti ca printesele voastre preferate precum Elsa, Tiana, Moana, sau Ariel din Mica Sirena isi doresc sa aiba cel mai interesant castel de vacanta.

Voi dragi copii o sa va jucati din nou folosind MOUSE-ul, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa vedeti cum personajele principale sunt trei printese Disney, pe care trebuie sa le ajutati sa decoreze inainte de Halloween un castel de vacanta.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca printesele Disney sunt micute, iar ele au mare nevoie de ajutorul vostru. Trebuie sa fiti foarte creativi pe toata durata acestui joc Disney, deoarece decoratiile de Halloween trebuie sa fie in intreaga casa de papusi care va arata precum un castel.

Va trebui sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, si cu mouse-ul veti selecta fiecare obiect sa il ridicati si sa il asezati in locul potrivit, astfel o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa reusiti sa ajutati printesele sa decoreze castelul de Halloween cu o gramada de dovleci, o gramada de vampiri, lumini, lilieci pe pereti si multe alte decoratii interesante.

Veti gasi o gramada de jocuri 2021 cu printese pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete cu printesele voastre preferate vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Printesa de Halloween Castel de Vacanta

Cum se joaca Printesa de Halloween Castel de Vacanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.