Paw Patrol Selecteaza Traseul

📅06.11.2020, jucat de: 1485 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Paw Patrol Selecteaza Traseul?

Am adus astazi dragi copii un nou joc 2021 pentru copii cu Paw Patrol, pe care voi il puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri si alaturi de personajele voastre preferate de pe Nickelodeon.

In acest joc pentru copii cu Paw Patrol, voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa intrati alaturi de micutele personaje Nickelodeon vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi creeze propria poveste din cel mai nou episod, astfel ca va trebui sa folositi MOUSE-ul sa va jucati.

Folosind MOUSE-ul, o sa treceti cu bine peste fiecare nivel, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati o noua poveste. In fiecare nivel, personajele Paw Patrol pot sa mearga in diferite locuri, insa dragi prieteni voi aveti ocazia sa fiti cei care controleaza narativul fiecarui episod.

Pentru asta, trebuie sa selectati in fiecare nivel fiecare actiune pe care personajele Nickelodeon sa le faca, astfel ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte foarte multe si o sa vedeti cum noi jocuri 2021 cu Paw Patrol vor fi gata sa apara pe site-ul nostru avand chiar pasii pe care voi i-ati urmat.

Fiecare traseu pe care il selectati poate sa duca la un deznodamant diferit al jocului, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa ajungeti sa vedeti ca personajele Paw Patrol vor ajunge la finalul nivelului indiferent de traseul pe care voi il veti alege folosind MOUSE-ul. Distractie placuta!
 

Paw Patrol Selecteaza Traseul

Cum se joaca Paw Patrol Selecteaza Traseul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.