Scooby Doo Hallway Mayhem

📅04.11.2020, jucat de: 2288 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scooby Doo Hallway Mayhem?

Jocul Scooby Doo Hallway Mayhem apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa aveti ocazia sa ajutati personajele Cartoon Network sa reuseasca sa prinda din nou cat mai multe fantome, monstrii sau varcolaci deghizati.

In acest joc de baieti si pentru copii, o sa vedeti ca Scooby Doo si Shaggy sunt personajele principale din aceasta noua aventura, iar voi o sa vedeti ca acestia sunt urmariti de catre o fantoma pe un hol lung si cu multe camere, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa ii ajutati pe acestia sa scape de aceasta fantoma.

In fiecare nivel, o sa vedeti ca veti avea una sau doua fantome pe care trebuie sa le loviti cu o placinta de fructe, insa trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece nu o sa fie usor deloc deoarece trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa il ajutati pe Scooby sa aiba o tinta cat mai buna.

Fantoma la fel ca si personajele Cartoon Network va intra si va iesi pe diferite usi de pe hol, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa aruncati cu placinta cu fructe doar in fantoma nu si in Scooby Doo sau Shaggy, deoarece veti pierde puncte si combo-ul pe care l-ati acumulat daca ati lovit deja de mai multe ori fantoma.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa ii ajutati pe cei doi sa tina fantoma cat mai departe de duba misterelor, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2021 cu Scooby Doo pe care sa le jucati gratuit aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Scooby Doo Hallway Mayhem

Cum se joaca Scooby Doo Hallway Mayhem?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.