Gumball Spirite in Clasa

📅04.11.2020, jucat de: 1117 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gumball Spirite in Clasa?

Pregatim mereu cele mai intereasnte jocuri, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare de baieti din categoria de jocuri cu Gumball. Jocul Cartoon Network, Spirite in Clasa vine astazi aici pe site-ul nostru, iar voi il veti putea incerca gratuit online pe telefon si pe tableta.

O sa va aflati pe toata durata acestui joc alaturi de Gumball si Darwin in scoala lor, care incepand de astazi va fi bantuita, astfel ca trebuie sa ii ajutati pe cei doi prieteni de pe Cartoon Network sa alunge toate spiritele si toate fantomele din sala de clasa pana dupa Halloween, astfel incat acestia sa reuseasca sa mearga din nou la scoala fara frica.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune jucandu-va acest joc pentru copii, deoarece dragi prieteni Gumball va avea o sare magica pe care o sa o puteti folosi sa prindeti fantomele. insa pentru asta va trebui sa folositi tastele SAGETI sa il miscati pe Gumball pe harta.

In fiecare nivel al acestui joc, o sa aveti de prins una sau mai multe fantome care incearca sa va prinda si sa va posedeze, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il tineti pe Gumball sau pe Darwin in siguranta pe toata durata acestui joc.

Pentru a scapa de fantome in fiecare nivel, trebuie sa faceti cu sarea magica pe jos in patrate cat mai mari, astfel fantomele vor avea un spatiu din ce in ce mai mic in care sa se miste si trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa aveti cel mai mare punctaj avand patrate multe si mari pe jos. Distractie placuta!

Gumball Spirite in Clasa

Cum se joaca Gumball Spirite in Clasa?

jucati-va folosind tastele SAGETI.