Monstru Dovleac

📅02.11.2020, jucat de: 438 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Monstru Dovleac?

Un nou joc 2020 pentru copii cu monstrii apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii va puteti distra alaturi de personajele noi chiar si pe telefon si pe tableta. O sa vedeti cum am adus o super provocare in care trebuie sa incercati sa distrugeti un Pumpkin Monstru sau Monstru Dovleac.

Voi dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul pe toata durata acestui joc online, astfel ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa distrugeti cel mai nou Monstru Dovleac de pe site-ul nostru. O sa aveti in fata voastra acest monstru si trebuie sa il distrugeti folosind MOUSE-ul si fiecare obiect periculos, care o sa va aduca si puncte in plus.

O sa aveti in fata voastra o gramada de obiecte pe care sa le folositi precum bombe, topoare, bastoane, torte si chiar un monstru lup foarte mare si puternic, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa folositi fiecare obiect in parte si sa loviti monstrul pana in momentul in care bara sa de viata va fi goala.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii monstru din imagine va incerca sa scape, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il loviti des si puternic pentru a-i lua cat mai mult din viata cu fiecare lovitura pe care o dati acestui monstru, lucru care o sa va duca la nivelul urmator, in care monstrul va fi din ce in ce mai puternic. Distractie placuta!

 

Monstru Dovleac

Cum se joaca Monstru Dovleac?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.