Halloween in Padurea Fermecata

📅26.01.2021, jucat de: 583 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Halloween in Padurea Fermecata?

Chiar daca sarbatoarea Halloween-ului a trecut, ea este sarbatorita in fiecare an, si oricand este un timp foarte bun pentru a te juca Jocuri cu Halloween online, lucru pe care va invitam sa il faceti chiar in acest moment, cand toata lumea este invitata sa se joace un nou joc pentru fete cu aceasta sarbatoare, joc intitulat Halloween in Padurea Fermecata.

Rapunzel din Tangled este printesa Disney care va avea parte de un timp minunat explorand o padure magica de aceasta sarbatoare, si noi iti vom explica chiar acum si aici cum ii poti fi de ajutor! Vei incepe prin a o costuma, caci toata lumea se costumeaza, si ii vei putea picta fata, parul, si apoi alegi hainele din costum, putand sa alegi si accesorii sau incaltaminte.

Urmeaza un mini-joc in care vei conecta puncte pentru a desena o pisica, ca in nivelul de dupa sa o costumezi pe Rapunzel intr-o pisica. Urmatorul mini-joc consta in a rezolva doua puzzle-uri cu lupi, si, ai ghicit, o vei costuma apoi pe printesa noastra intr-un costum de lupoaica.

Nu ne oprim aici, pentru ca te vei juca apoi un joc cu obiecte ascunse in care trebuie sa gasesti cele sase stafii, ca pe urma sa imbraci printesa intr-o fantoma. Pentru sfarsitul jocului vei juca un joc de memorie cu carti care au dovleci pe ele, si pe urma vei decora padurea ca sa se tina acolo o petrecere de Halloween.

Dupa cum poti vedea, ai de facut o gramada de lucruri distractive in acest joc, asa ca incepe chiar in acest moment, nu vei regreta nicio secunda!

Halloween in Padurea Fermecata

Cum se joaca Halloween in Padurea Fermecata?

Folositi mouse-ul.