Printesa Salut Halloween

📅01.11.2020, jucat de: 559 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Salut Halloween?

Elsa si Anna din Regatul de Gheata se intorc astazi dragi copii aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca am adus o super provocare pentru fete, in care psurorile Frozen au nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru o seara de Halloween dintre cele mai exceptionale de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca printesele Disney vor avea nevoie de costume de Halloween, astfel ca pana la finalul jocului, trebuie sa le imbracati, sa le machiati si sa le coafati cu o gramada de haine infricosatoare, diferite culori si modele pentru machiaje interesante dar si coafuri noi precum si o gramada de accesorii.

Surorile Frozen au nevoie de ajutorul vostru sa aiba doua costume de Halloween extrem de infricosatoare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti haine de vrajitoare, de monstrii dar si o gramada de accesorii cu care sa terminati fiecare costum in parte.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa puteti sa folositi MOUSE-ul si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa creati costume Frozen extrem de interesante si in fricosatoare pentru Elsa si Anna.

Multe alte jocuri de Halloween si jocuri cu printese Disney vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa va distrati avand o gramada de alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Printesa Salut Halloween

Cum se joaca Printesa Salut Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.