Printesa Designer de Felicitari de Halloween

📅31.10.2020, jucat de: 501 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Designer de Felicitari de Halloween?

Aici pe site-ul nostru, o sa gasiti astazi dragi copii unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete, iar astazi, o sa vedeti ca am pregatit o super provocare numita Printesa Designer de Felicitari de Halloween, pe care voi il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online gratuit.

In acest joc de fete si de Halloween, trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati fiecare printesa de pe site-ul nostru sa aiba o gramada de felicitari diferite de Halloween pe care sa le trimita prietenilor si pe care sa le posteze pe retetele de socializare.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc si sa vedeti cum folosind MOUSE-ul, o sa reusiti sa treceti prin toate cele trei nivele ale jocului. O sa vedeti cum pana la finalul jocului, trebuie sa alegeti dovleci de Halloween, sa gasiti textul perfect pentru felicitare si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa decorati in cel mai interesant mod aceste felicitari de Halloween.

Odata ce ati ales modelul si culoarea dovleacului de Halloween, veti merge mai departe si o sa plasati dovleacul pe felicitare si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum textul pe care il alegeti trebuie sa se potriveasca iar ulterior, decoratiile precum sange, panze de paianjen, creier de zombie sau palarii de vrajitoare.

Suntem siguri ca o sa creati cele mai interesante felicitari de Halloween aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum noi jocuri de Halloween cu printese si jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Printesa Designer de Felicitari de Halloween

Cum se joaca Printesa Designer de Felicitari de Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.