Mumia si Dulciurile

📅21.10.2020, jucat de: 646 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mumia si Dulciurile?

Am adus o noua super provocare online de Halloween aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum personajul principal este o mumie, care astazi vrea sa aiba cat mai multe dulciuri delicioase, iar voi sunteti singurii copii care o poate ajuta sa isi indeplineasca misiunea.

Trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc online, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti ca alaturi de mumia de Halloween, sa reusiti sa colectati o gramada de dulciuri delicoase folosind o bucata din hartia in care mumia este infasurata.

O sa vedeti ca veti gasi o gramad ade dulciuri interesante, printre care bomboane, ciocolati, acadele sau chiar diferite pungi pline cu bomboane, iar fiecare dintre ele vor avea un pret diferit. Cu fiecare bomboana pe care reusiti sa o colectati in nivel, o sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa le colectati si sa aveti cat mai multi bani.

Trebuie sa ajungeti cat mai departe in acest joc online si o sa vedeti cum pana la finalul jocului, mumia voastra o sa aiba o gramada de dulciuri si o gramada de bani pe care ii puteti folosi sa cumparati cat mai multe dulciuri si o gramada de imbunatatiri la joc, astfel o sa va distrati si o sa reusiti sa gasiti multe alte jocuri de Halloween aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Mumia si Dulciurile

Cum se joaca Mumia si Dulciurile?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.