Cuphead de Halloween

📅28.10.2020, jucat de: 643 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cuphead de Halloween?

Cele mai noi jocuri de Halloween apar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi Cuphead de Halloween apare aici pe site-ul nostru alaturi de o super provocare pentru baieti, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si atenti astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, trebuie sa il faceti pe Cuphead sa termine fiecare nivel pe care il incepeti. Controalele principale vor fi folosind MOUSE-ul, astfel o sa reusiti sa il faceti pe Cuphead sa sara in aer in momentul oportun.

O sa vedeti cat de simple sunt regulile acestui joc. Trebuie sa il ajutati pe Cuphead sa deschida o poarta inspre urmatorul nivel, iar pentru asta trebuie sa folositi MOUSE-ul, sa il lasati pe Cuphead sa alerge in acest joc de Halloween, insa in momentul in care el se va apropia de tepusi, trebuie sa il faceti sa sara in aer si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti inapoi la poarta pe care o deschideti spre urmatorul nivel.

Suna extrem de usor, insa o sa vedeti ca veti avea o gramada de alte tipuri de platforme peste care trebuie sa sariti, deoarece pentru ca poarta sa se deschida, Cuphead trebuie sa colecteze toate monedele de aur din fiecare nivel al acestei noi aventuri de Halloween de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Cuphead de Halloween

Cum se joaca Cuphead de Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.