Printese Spooky Aventura Social Media

📅24.10.2020, jucat de: 685 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Spooky Aventura Social Media?

Jocul Printese Spooky Aventura Social Media este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii il puteti juca gratuit si pe telefon si pe tableta online atat pe telefon si pe tableta. O sa va intalniti alaturi de doua printese Disney, care isi doresc sa arate cat mai infricosator de Halloween in acest an, iar fetele de pe site-ul nostru sunt singurele care le pot ajuta.

O sa vedeti ca personajele principale din acest joc Disney vor fi Cenusareasa si Belle din Frumoasa si Bestia, iar cele doua printese Disney isi doresc sa schimbe hainele de printesa din acest joc si sa inceapa sa se pregateasca pentru Halloween. Acest lucru nu va fi usor, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati pe calculator si pe telefon sau pe tableta o sa folositi degetul sa va jucati, iar in acest joc pentru fete, o sa vedeti ca printesele Disney Belle si Cenusareasa isi doresc sa aiba o noua aventura pe social media, unde isi doresc sa posteze primele poze cu costumele lor de Halloween din acest an, iar voi o sa le ajutati sa isi aleaga diferite costume si sa isi faca poze.

Pentru inceput, o sa vedeti ca trebuie sa ajutati una dintre printese sa isi gaseacsa costumul de Halloween perfect, iar prima pe care o sa o ajutati va fi Cenusareasa. Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp,o sa reusiti ca folosind MOUSE-ul, sa selectati diferite costume pe care Cenusareasa sa le poarte, sa vedeti cat de bine arata si daca ii place, dupa care sa creati un machiaj si o coafura care sa se potriveasca.

Belle este urmatoarea printesa pe care trebuie sa o ajutati, astfel ca in cel mai scurt timp, la fel ca pentru Cenusareasa, o sa ajungeti sa ii gasiti diferite costume pe care sa le poarte, precum un costum de pisica, un costum de vampir, un costum de animal, un costum de mumie, un costum de monstru sau chiar si de zombie, astfel o sa aveti din ce sa alegeti si sa va faceti poze cat mai dragute pe care sa le postati impreuna pe social media. Distractie placuta!

 

Printese Spooky Aventura Social Media

Cum se joaca Printese Spooky Aventura Social Media?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.