Construiti Castelul de Halloween

📅21.10.2020, jucat de: 613 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Construiti Castelul de Halloween?

Un nou joc de Halloween si de indemanare apare pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca micutele vrajitoare, varcaolacii, mumiile si monstrii de Halloween va asteapta intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte in cel mai scurt timp.

Acesta este un joc online de indemanare extrem de interesant, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va distrati alaturi de personajele de Halloween, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, o sa construiti impreuna cu o vrajitoare pe o matura magica unul dintre cele mai inalte castele de Halloween de pe site-ul nostru.

Pentru asta insa, trebuie sa folositi MOUSE-ul, deoarece vrajitoarea va avea in matura sa cate un etaj al castelului vostru, pe care trebuie sa il doborati si sa il asezati cu mare grija cat mai aproape de mijlocul castelului, astfel incat acesta sa aiba o baza solida si peste care sa puteti aseza in continuare etaj peste etaj.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca vrajitoarea se va misca din stanga in dreapta pe toata durata acestui joc, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa apasati pe click stanga pe MOUSE in momentul potrivit, astfel incat sa fiti siguri ca o sa reusiti sa aveti un turn de castel de Halloween cat mai inalt. Distractie placuta!

 

Construiti Castelul de Halloween

Cum se joaca Construiti Castelul de Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.