Racing Rapids

📅14.10.2020, jucat de: 1500 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Racing Rapids?

Un nou joc 2020 pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare de curse in 2 jucatori pe care sa o jucati chiar si pe telefon si pe telefon alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare pentru copii cu Nature Cat sau Pisica din Natura, pe care dragi copii o puteti urmari in desenele voastre preferate care poarta acelasi nume. Pisica din Natura vine un nou joc 2020 de curse in 2 jucatori, in care puteti sa jucati si in single player - singuri, pentru a va antrena.

In acest joc de baieti cu animale, o sa vedeti ca trebuie sa ajutati personajul animal pe care il controlati cat mai bine folosind tastele A, S, W, D de pe tastatura pentru player 1 si tastele SAGETI de pe tastatura pentru player 2, deoarece personajele animale vor avea cate o barcuta facuta din lemne si pe care trebuie sa le tineti in viata cat mai mult timp.

O sa aveti o gramada de obstacole pe durata traseului pe apa alaturi de micile voastre barcute, astfel ca trebuie sa folositi tastele pentru a controla cat mai bine barcile si sa fiti siguri ca o sa puteti sa ocoliti fiecare bolovan din apa, fiecare creanga sau ramura de copac dar si sa ajungeti sa colectati cat mai multe cutii cu surprize.

Veti vedea ca fiecare personaj din desenul animat Nature Cat va avea un numar fix de viet, care va scadea in momentul in care va loviti de orice obstacol plutitor pe apa, insa daca reusiti sa colectati toate cutiile cu fulger pe ele, veti avea un boost de viteza care poate sa fie decisiv pentru ca personajul vostru sa castige aceasta cursa cu barci. Distractie placuta!

Racing Rapids

Cum se joaca Racing Rapids?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.