Pompierul Sam Perechi 2

📅11.10.2020, jucat de: 601 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pompierul Sam Perechi 2?

Unele dintre cele mai distractive jocuri 2020 cu Pompierul Sam sau Fireman Sam de pe Cartoonito apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am adus o super provocare de memorie, in care Pompierul Sam va asteapta alaturi de unele dintre cele mai interesante imagini pe care le puteti vedea din desenul animat.

Voi trebuie sa il ajutati pe Pompierul Sam din acest joc online sa vedeti cum o sa reusiti sa imperecheati fiecare dintre imaginile cu Pompierul Sam pe care voi dragi copii sa le vedeti in fiecare nivel, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti si sa folositi MOUSE-ul,  pentru a apasa pe fiecare piesa de memorie si sa gasiti imaginile pereche.

Fiecare personaj din desenul animat Pompierul Sam va avea cate o imaginesi o piesa de memorie care va fi pereche, iar voi trebuie sa le gasiti in cel mai scurt timp, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa apasati cu MOUSE-ul pe una din piesele de memorie si sa fiti siguri ca o sa puteti sa le imperecheati.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece vor fi mai multe nivele, iar imaginile cu Pompierul Sam vor fi diferite in fiecare nivel. Trebuie sa imperecheati fiecare imagine cu personajele Fireman Sam de pe Cartoonito, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte in acest joc de memorie.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum alaturi de personajul vostru preferat, o sa puteti sa imperecheati fiecare piesa de memorie cu Pompierul Sam, care o sa revina pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri interesante. Distractie placuta!

Pompierul Sam Perechi 2

Cum se joaca Pompierul Sam Perechi 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.