Pompierul Sam Puzzle Glisant

📅04.06.2020, jucat de: 1620 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pompierul Sam Puzzle Glisant?

Cele mai noi jocuri Cartoonito 2020 pot fi gasite chiar aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti ca Pompierul Sam revine astazi alaturi de o noua provocare puzzle, pe care voi trebuie sa o terminati cat mai repede pentru a reusi sa il ajutati pe Sam sa acumuleze cat mai multe puncte.

Pompierul sam a venit alaturi de un nou joc puzzle glisant, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, in care o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a acumula cat mai multe puncte si o sa vedeti cum in cel ami scurt timp, o sa reusiti sa mutati piesele puzzle dintr-o parte in alta, astfel incat imaginile puzzle pe care Pompierul Sam le-a pregatit vor fi pregatite.

In acest joc online, o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de personajul de pe Cartoonito sa va ganditi foarte bine la fiecare miscare, deoarece nu este un joc puzzle obisnuit. Piesele puzzle vor fi aranjate in fata voastra, iar voi trebuie sa le miscati in sus, in jos, in stanga sau in dreapta folosind mouse-ul, astfel incat sa ajungeti sa le asezati in locul potrivit.

Fiecare piesa puzzle trebuie sa fie mutata in locul potrivit si la momentul potrivit astfel incat imaginile cu Fireman Sam sa fie completa. O sa gasiti in acest joc puzzle trei imagini diferite, una in care Pompierul Sam apare singur si in care isi saluta intreaga comunitate pe care o apara de flacari, una cu intreaga echipa de pompieri in masina de pompieri dar si cu fratele mai mic a Pompierului Sam.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, astfel dragi prieteni o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa aveti o gramada de puncte si o sa il faceti pe Pompierul Sam sa se intoarca alaturi de foarte multe alte provocari interesante de baieti. Distractie placuta!

 

Pompierul Sam Puzzle Glisant

Cum se joaca Pompierul Sam Puzzle Glisant?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.