Aventura lui Kumu

📅11.10.2020, jucat de: 1057 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura lui Kumu?

Cele mai interesante jocuri 2020 apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa gasiti jocul Aventura lui Kumu, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va ajutati noul prieten raton sa acumuleze cat mai multe puncte si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa il ajutati sa isi refaca completa intreg laboratorul.
Kumu este un animal mic si dragut, care are un garaj plin cu inventii, masini si roboti, iar voi dragi copii o sa vedeti ca acestea sunt invechite si stricate, iar astazi el are nevoie de ajutorul vostru sa le imbunatateasca si sa le faca sa fie cat mai noi, astfel incat sa reuseasca sa isi duca fiecare experiment la bun sfarsit.

O sa gasiti o masina veche si stricata, un calculator mare si puternic care este stricat, o rulota de unde va veti lua curentul, un convector special pentru caldura dar si diferite rulante speciale pe care Kumu va trebui sa le foloseasca, insa voi dragi copii trebuie sa le imbunatatiti, sa le faceti upgrade sau sa le schimbati cu modele mai noi pana la finalul jocului.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul, in acest joc online de baieti, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte si sa vedeti ca fiecare masinarie va ajuta sa aveti o resursa precum fier, cupru, hartie, petrol sau alte resurse care o sa va ajute sa va imbunatatiti alte masinarii sau sa creati o gramada de alte ustensile, obiecte si chiar resurse importante.

Kumu va fi extrem de fericit sa aiba un nou laborator si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de indemanare si jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in care sa va distrati cu roboti si masinarii interesante. Distractie placuta!

Aventura lui Kumu

Cum se joaca Aventura lui Kumu?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.