Swipe Basketball

📅 07.10.2020, jucat de: 30 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Swipe Basketball

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri de Sport pe care sa le jucati gratuit. Astazi, va asteptam alaturi de jocul Swipe Basketball, un joc pentru copii de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa aveti cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca pana la finalul jocului, trebuie sa dovediti ca sunteti cei mai buni jucatori de baschet pe calculator, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat sa folositi MOUSE-ul si sa reusiti sa marcati cat mai multe cosuri in cel mai scurt timp.

Acesta este un nou joc de baieti si de indemanare, in care o sa vedeti ca o sa puteti sa acumulati cate 3 sau 5 puncte, iar voi trebuie sa fiti siguri ca nu ratati nici o lovitura, deoarece aveti doar trei aruncari pe care sa le ratati inainte ca jocul sa se termine pentru voi.

Nu este usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa glisati folosind MOUSE-ul pe ecran si sa ajungeti sa marcati o gramada de cosuri pentru a fi siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj la finalul jocului, insa nu va fi usor, deoarece fiecare aruncare cu success o sa faca jocul din ce in ce mai dificil.

Primele lovituri sunt cu mingea si cu panoul de baschet statice, insa dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul sa treceti peste cele trei aruncari usoare, iar voi o deschideti stelele aurii, care va vor acorda puncte in plus daca le loviti si marcati cosurile, astfel o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte pana la finalul acestui joc pentru copii. Distractie placuta!

 

Swipe Basketball

Cum se joaca Swipe Basketball?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!