Lumea Minigolf

📅07.10.2020, jucat de: 592 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lumea Minigolf ?

Lumea Minigolf apare astazi aici pe site-ul nostru si este un nou joc de baieti si de indemanare pe care il puteti juca gratuit pe care o sa il vedeti chiar aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa jucati Minigolf alaturi de toti prietenii vostri, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte cat mai multe reusind sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa ajungeti sa aveti cat mai multe puncte.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa ghidati mingile de golf in gaurile de pe terenul de Minigolf in fiecare nivel. O sa vedeti ca in fiecare nivel, harta de minigolf se schimba in diferite moduri si cu diferite unghiuri grele de executat, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa terminati fiecare nivel.

Numarul de lovituri pe nivel va fi diferit in functie de dificultatea nivelului, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe, astfel ca o sa ajungeti sa selectati in fiecare runda unghiul in care vreti sa loviti mingea de golf dar si puterea cu care vreti sa faceti asta, pentru ca mingea sa ajunga in gaura cat mai usor.

Pentru a avea un punctaj cat mai mare, o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa bagati mingile de golf in gaura din cat mai putine incercari, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu Minigolf vor urma sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt pe care sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Lumea Minigolf

Cum se joaca Lumea Minigolf ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.