Impuscaturi cu Zombie

📅06.10.2020, jucat de: 811 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impuscaturi cu Zombie?

Foarte multe jocuri online de baieti apar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi cele mai interesante jocuri 2020, iar astazi va asteptam alaturi de jocul Impuscaturi cu Zombie, un joc de Halloween extrem de interesant in care puteti sa acumulati foarte multe puncte.

Acesta este un nou joc online de baieti, de indemanare, cu zombie si cu impuscaturi, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe fiind siguri ca trebuie sa ajungeti ca folosind MOUSE-ul, sa reusiti sa impuscati cat mai multi zombie pana la finalul jocului.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece este si un joc de logica, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul, sa va setati tinta in locul potrivit si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca folosind armele sa impucati fiecare personaj zombie din fiecare nivel.

Chiar daca nu este usor, o sa va distrati, deoarece jocul va deveni din ce in ce mai dificil, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata jocului. Veti vedea ca fiecare glont pe care il trageti cu arma voastra va ricosa din blocurile de stanca insa nu si din bucatile de lemn din nivel.

Trebuie sa reusiti sa impuscati fiecare personaj zombie din fiecare nivel, astfel o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa treceti de la un nivel la altul cu cel mai mare punctaj si o sa ajungeti sa deschideti o gramada de alte jocuri 2020 de Halloween si jocuri cu impuscaturi pe care voi sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

Impuscaturi cu Zombie

Cum se joaca Impuscaturi cu Zombie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.