Disney Cart Blaster Halloween

📅05.10.2020, jucat de: 1490 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Disney Cart Blaster Halloween?

Foarte multe jocuri interesante de Halloween urmeaza sa apara aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa gasiti jocul Disney Cart Blaster Halloween, in care trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum o sa reusiti sa va ajutati personajele preferate de pe Disney Junior sa acumuleze cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale vor fi animalutele din Clubul Lui Mickey Mouse si de pe Disney Junior, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa folositi tunul de Halloween pentru a distruge cat mai multe carute de Halloween.

In fiecare nivel al jocului, o sa vedeti ca trebuie sa il ajutati pe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto sau Ducky sa foloseasca mouse-ul si sa aiba o tinta cat mai buna si sa reusiti ca impreuna cu acestia sa ajungeti sa distrugeti aceste mici carturi sau carute de Halloween.

Voi dragi copii trebuie sa fiti atenti pe toata durata jocului, deoarece nivelele sunt cronometrate si trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va loviti tinta pana la final si sa ajungeti sa le distrugeti cat mai usor, astfel o sa puteti sa treceti la urmatorul nivel si sa aveti o gramada de puncte pe care sa le aratati tuturor prietenilor vostrii. Distractie placuta!

Disney Cart Blaster Halloween

Cum se joaca Disney Cart Blaster Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.