Printesa Stil de Iarna

📅21.02.2020, jucat de: 578 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Stil de Iarna?

O sa vedeti astazi ca Elsa si Anna din Regatul de Gheata aduc pentru voi jocul Printesa Stil de Iarna, un joc online pentru fete, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum alaturi de cele doua surori Frozen, sa creati o gramada de vestimentatii de iarna dintre cele mai dragute.

Astazi, o sa va intalniti alaturi de aceste surori foarte moderne, care dragi prieteni isi doresc sa arate foarte bine chiar si pe timp de iarna, cand printesele si fetele in general au nevoie de haine groase care sa le protejeze de frig, de zapada si de vant. Trebuie sa fiti foarte creativi, astfel incat Elsa si Anna sa arate foarte bine iarna cu un nou stil vestimentar.

Pentru ca Elsa si Anna sa fie cele mai frumoase printese Disney chiar si iarna, trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa gasiti haine de iarna si accesorii de iarna pe care ele sa le combine, astfel sa creeze un adevarat stil de iarna. O sa vedeti ca ambele printese Disney vor avea nevoie de pulovere groase cu gat, o gramada de ciorapi grosi de iarna, pantaloni cat mai grosi.

Aceste haine pentru cele doua surori Frozen din filmul vostru preferat vor fi pregatite sa poarte aceste haine noi, iar voi trebuei sa le asortati cu o gramada de accesorii de iarna precum bocanci, cizme groase, manusi de iarna, caciuli cat mai groase dar si o gramada de esarfe si fulare pentru ca cele doua printese sa fie ferite de frig si in acelasi timp sa arate cat mai bine.

Va trebui sa va folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti ca alaturi de Elsa si Anna sa incepeti un adevarat stil vestimentar de iarna pentru restul fetelor de pe site-ul nostru si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Printesa Stil de Iarna

Cum se joaca Printesa Stil de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.