Mighty Pups Prinde Robotul

📅02.10.2020, jucat de: 4158 ori, voturi: 24

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mighty Pups Prinde Robotul?

Foarte multe jocuri Nickelodeon cu Paw Patrol pot fi gasite aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o super provocare pentru copii, in care o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Mighty Pups Prinde Robotul.

Voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o super provocare pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti deoarece veti alerga alaturi de catelusii Paw Patrol dupa diferite tipuri de roboti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte si sa treceti cu bine peste fiecare nivel.

Micutele personaje Nickelodeon vor avea nevoie ca voi sa folositi MOUSE-ul si sa ii controlati in momentul in care vor alerga in aceasta noua aventura de baieti, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune chiar daca trebuie sa ocolotiti si sa va feriti de obstacole in timpul in care incercati sa prindeti din urma robotul Nickelodeon.

Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece trebuie sa luptati din greu sa acumulati cat mai multe puncte, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa colectati cat mai multe iconite cu oase de catei cu fulger, ceea ce o sa va aduca puncte in plus pana la finalul acestui joc, iar voi o sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare punctaj al jocului pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Diferite alte jocuri 2020 cu Paw Patrol si alte personaje NIckelodeon vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si veti vedea cum noi provocari si aventuri sunt gata sa apara pentru voi chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Mighty Pups Prinde Robotul

Cum se joaca Mighty Pups Prinde Robotul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.