Doraemon Zburator

📅01.10.2020, jucat de: 792 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doraemon Zburator?

Unul dintre cele mai interesante jocuri online cu Doraemon apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa va puteti juca si pe telefon si pe tableta aceasta noua aventura cu personajul vostru preferat.

In acest joc Doraemon Zburator, voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, deoarece trebuie sa il faceti pe Doraemon sa zboare pentru cat mai mult timp in aceasta noua provocare Flappy Bird, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi in reactie pentru a-l face pe Doraemon sa zboare cat mai mult timp posibil.

La fel ca in orice alt joc Flappy Bird, veti avea diferite obstacole pe care trebuie sa reusiti sa le ocoliti in zbor alaturi de Doraemon, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti la momentele in care o sa reusiti sa apasati pe click stanga pe mouse pentru a-l face pe Doraemon sa zboare mai tare sau mai repede, astfel incat sa treaca printre cele doua acadele.

Acadelele vor fi atat pe pamant cat si pe tavan in acest joc de baieti, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti cat mai departe, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de Doraemon sa acumulati cat mai multe puncte si o sa vedeti cum diferite alte provocari de baieti vor fi gata sa apara alaturi de personajul vostru preferat. Distractie placuta!

 

Doraemon Zburator

Cum se joaca Doraemon Zburator?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.