Restaurantul lui Doraemon

📅01.05.2020, jucat de: 986 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Restaurantul lui Doraemon?

Micutul pisoi albastru pe nume Doraemon se intoarce astazi aici pe site-ul nostru si o sa vedeti ca vine alaturi de primul sau joc 2020 de gatit si de indemanare, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Doraemon sa aiba un restaurant profitabil.

In acest joc pentru copii, o sa va folositi mouse-ul pentru a va juca, iar voi o sa mergeti impreuna cu Doraemon in restaurant, unde o sa vedeti ca din ce in ce mai multi clienti vor incerca mancarea pe care voi alaturi de Doraemon trebuie sa o pregatiti.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc, deoarece Doraemon va fi singur in restaurant, iar voi trebuie sa il ajutati pe acesta sa preia comenzile, sa le verifice pentru a fi sigur ca sunt cele bune, dupa care sa inceapa sa gateasca fiecare reteta folosind mouse-ul aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum fiecare client pe care il aveti va avea mancare gustoasa si proaspata pe care sa o manance.

Misiunea voastra chiar daca pare a fi una simpla, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum puteti sa mergeti la masa clientilor, sa vedeti ce vor sa comande, dupa care va trebui sa repetati comanda pentru a fi siguri ca este corecta, lucru care o sa va aduca puncte in plus si restaurantul lui Doraemon va fi din ce in ce mai cunoscut.

Suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de acest personaj pisica aici pe site-ul nostru, iar voi sunteti invitati sa vedeti care sunt viitoarele jocuri 2020 pentru copii din categoria de jocuri cu Doraemon de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Restaurantul lui Doraemon

Cum se joaca Restaurantul lui Doraemon?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.