O Mana de Ajutor

📅30.09.2020, jucat de: 851 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul O Mana de Ajutor?

Noul joc online de pe Strada Sesami apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa puteti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il ajutati pe Elmo sa acumuleze cat mai multe puncte, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte provocari cu papusile Muppets vor fi gata sa apara pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati micutele papusi colorate sa gaseasca o gramada de obiecte ascunse in cel mai mare hotel de pe site-ul nostru. Elmo si Cookie Monster alaturi de toti prietenii lor vor fi in hotelul Furchester din serialul animat Strada Sesami, iar ei vor avea o gramada de provocari pregatite pentru voi.

In acest joc de indemanare si pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajutati personajele Muppets sa foloseasca MOUSE-ul, si sa gaseasca in fiecare imagine toate obiectele de care vor avea nevoie sa treaca la nivelul urmator.

Timpul este limitat in fiecare nivel, care va fi reprezentat printr-una din camerele din hotelul Furchester, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece obiectele pot sa apara si sa dispara din imagine sau chiar si sa se mareasca, astfel ca trebuie sa le gasiti inainte ca ele sa dispara si sa pierdeti nivelul.

Veti vedea cum personajele Muppets vor avea fiecare cate un nivel dedicat, astfel ca trebuie sa ajungeti pana la finalul jocului pentru a fi siguri ca puteti sa terminati aceasta provocare si sa va jucati alaturi de personajul vostru preferat din Strada Sesami de pe Disney Channel. Distractie placuta!

 

O Mana de Ajutor

Cum se joaca O Mana de Ajutor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.