Sarut Miraculos la Scoala

📅20.09.2020, jucat de: 3683 ori, voturi: 40

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sarut Miraculos la Scoala?

Am pregatit pentru voi astazi dragi copii un joc cu totul si cu totul special numit Sarut Miraculos la Scoala, un joc Disney in care dragi copii o sa vedeti ca personajul principal va fi nimeni alta decat supereroina Disney, Miraculous Buburuza alaturi de iubitul sau, Motan Noir.

Acesta este un joc de fete extrem de interesant, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Miraculos Buburza si Motan Noir vor fi la scoala, insa vor avea nevoie de ajutorul vostru dragi prieteni sa arate cat mai bine si sa reuseasca sa se sarute fara sa fie vazuti de colegi sau de profesorii de la scoala, iar voi o sa reusiti sa ii ajutati sa faca acest lucru daca sunteti foarte atenti si rapizi.

Pentru inceput, o sa vedeti ca Miraculos Buburuza si Motan Noir, vor dori sa se asorteze cu hainele pe care le vor purta la scoala, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe cei doi supereroi indragostiti sa isi gaseasca haine, accesorii, coafuri dar si machiaje in cazul lui Miraculos Buburuza care sa arate cat mai bine.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca ambele personaje isi doresca sa fie bine imbracate, dupa care va urma sa treceti la nivelul de sarutat. Veti vedea ca cei doi indragostiti se afla in mijlocul scolii, ei isi doresc sa se sarute si veti vedea ca sunt personaje care vor dori sa ii prinda in momentul sarutului, insa trebuie sa faceti tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

Cu mouse-ul, trebuie sa apasati si sa vedeti cum ii puteti face pe Miraculos Buburuza si pe Motan Noir sa se sarute doar cand doriti si doar cand nu ii vede nimeni. In momentul in care bara de sarut se va umple, cele doua personaje Disney se vor indragosti. Distractie placuta!

Sarut Miraculos la Scoala

Cum se joaca Sarut Miraculos la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.